Reyer (l) en Hendri (m) Smit met Sponsorcommissievoorzitter Christiaan Mulder.
Reyer (l) en Hendri (m) Smit met Sponsorcommissievoorzitter Christiaan Mulder. (Foto: Dries van Dijk)

Smit Schilderwerken verlengt subsponsorschap VSCO'61

OOSTERWOLDE - Het Oosterwoldse bedrijf Smit Schilderwerken heeft de subsponsorovereenkomst met VSCO’61 verlengd met drie jaar. Op sportpark De Heughte werd het nieuwe sponsorcontract officieel ondertekend door de gebroeders Reyer en Hendri Smit en sponsorcommissievoorzitter Christiaan Mulder. De trouwe subsponsor werd een bloemstuk overhandigd als blijk van dank en waardering en werd er een toost uitgebracht op de plezierige samenwerking.

Smit Schilderwerken startte in 2001 haar activiteiten en heeft zich in de afgelopen 19 jaar een vaste positie in de schilderswereld weten te veroveren. Hun liefde voor het schildersvak en de kwaliteit van het schilderwerk zijn de tools waarmee zij op de Noord Veluwe maar ook in de verre regio successen boeken. Door de groei van Smit Schilderwerken staan momenteel acht professionele en vakbekwame schilders klaar voor de klant. Ook kleuradvies voor het verfwerk, houtrotreparaties, levering en montage van allerlei glassoorten en diverse types spuitwerk behoren tot de dagelijkse werkzaamheden van Smit Schilderwerken.
Vanuit hun betrokkenheid met VSCO’61 hebben Reyer en Hendri al sinds de start van hun bedrijf De Kanaries gesponsord. Opvallend was de jarenlange sponsoring van het vierde elftal met de shirtreclame Smit Schilderwerken voorop en Kwast 1, Kwast 2, etc. achterop. Anno 2016 besloten de gebroeders Smit om naast de standaardsponsoring ook te investeren in de jeugd en wel in de JO11-teams. Want ‘wie de jeugd heeft, heeft de toekomst’, aldus de Smit-broers in koor. De sponsoring werd in zijn geheel vervat in een nieuwe driejarige subsponsorovereenkomst, waarvan de einddatum inmiddels was bereikt. Uit het prettig verlopen evaluatiegesprek bleek dat beide partijen graag met elkaar verder wilden en dan ook overgingen tot verlenging van de sponsorovereenkomst.

Smit Schilderwerken, Zwarteweg 25, Oosterwolde.
M: 06 - 133 24 894 (Hendri Smit)
M: 06 - 229 44 337 (Reyer Smit)
www.smitschilderwerken.com

Meer berichten