VSCO'61 heeft driepunter tegen Quick'20 hard nodig

OOSTERWOLDE - Voor VSCO'61 wordt de druk met de week groter om punten te behalen. Heel langzaam maar zeker nemen de bovenste ploegen iets afstand. Groot zijn de verschillen nog niet en zeker nog overbrugbaar, maar dan moet het verschil niet verder oplopen. Een driepunter is nodig om de aansluiting te houden.
Afgelopen week moest VSCO'61 uiteindelijk genoegen nemen met een 0-0 gelijkspel uit bij ASC'62. Gelet op de kansen in de tweede helft was er maar één ploeg die aanspraak mocht maken op de overwinning en dat was VSCO'61. Maar net als de week daarvoor tegen PH won niet de ploeg die het verdiende. Vooral scoren is momenteel een probleem bij De Kanaries.
Ook de tegenstander van zaterdag 15 februari, Quick'20, kwam niet tot winst en moest zelfs genoegen nemen met een 0-1 nederlaag tegen Vroomshoopse Boys. De ploeg moest de wedstrijd ook met tien man beëindigen door een rode kaart van Milan Braam. Quick'20 heeft 18 punten tegen 13 voor VSCO'61.
De wedstrijd in Oldenzaal werd een 1-1 gelijkspel. Het leek erop dat Quick'20 deze wedstrijd zou winnen, maar vlak voor het einde van de wedstrijd kreeg VSCO'61 een penalty die door Rick Pul werd benut. Beide ploegen hebben baat bij een overwinning. 
Het arbitrale trio bestaat uit: scheidsrechter L.C. (Lars) Meijer,. assistent scheidsrechters: Matthijs Knaap (Quick'20)  en Wichert Spijkerboer (VSCO´61).

De wedstrijdbal is VSCO'61 aangeboden door:
T.M.I. Bosch  – 't Harde

Waarvoor onze hartelijke dank!!!!!

Meer berichten