Christiaan Mulder (l) en Henk Korenberg ondertekenen het nieuwe wedstrijdsponsorcontract
Christiaan Mulder (l) en Henk Korenberg ondertekenen het nieuwe wedstrijdsponsorcontract (Foto: Dries van Dijk)

Loonbedrijf H. Korenberg verlengt sponsorcontract VSCO'61

OOSTERWOLDE - VSCO'61 en Loonbedrijf H. Korenberg uit Oosterwolde overeengekomen dat het bestaande wedstrijdsponsorcontract met drie jaar wordt verlengd. Op sportpark De Heughte ondertekenden eigenaar Henk Korenberg en sponsorcommissievoorzitter Christiaan Mulder de vernieuwde driejarige verbintenis. Aansluitend nam Henk een bloemstuk in ontvangst als dank voor de jarenlange steun aan VSCO'61.

Loonbedrijf H. Korenberg is gevestigd in Oosterwolde en bestaat ruim 25 jaar. Het grootste gedeelte van de werkzaamheden verricht Loonbedrijf H. Korenberg binnen de agrarische sector en dan met name de melkveehouderij. Op dit moment heeft Henk Korenberg negen medewerkers in dienst en beschikt hij over een breed scala aan materieel. Het loonbedrijf verricht naast agrarische loonwerk ook grondverzetwerkzaamheden. Dit heeft ook VSCO'61 tot grote tevredenheid mogen ervaren, bijvoorbeeld bij de aanleg van de parkeerplaats.
Henk is al vele jaren een bekend gezicht bij VSCO'61. Zo is hij vanaf zijn zesde jaar lid van de voetbalvereniging en heeft hij tot acht jaar geleden zelf gevoetbald. Ook nu is Henk nog een zeer betrokken lid die vaak op het sportpark te vinden is bij thuiswedstrijden van de hoofdmacht. VSCO'61 is dan ook blij Loonbedrijf H. Korenberg tot haar trouwe sponsoren te mogen rekenen. De aflopende wedstrijdsponsorovereenkomst is onlangs geëvalueerd en beide partijen spraken hun tevredenheid uit. Een verlenging met drie jaar was dan ook het logische gevolg.
Loonbedrijf H. Korenberg, Zwarteweg 68, Oosterwolde, tel. 0525 - 621330 en 06 - 53432071.

Meer berichten