Rick Spijkerboer (l) en Sjoerd Kwakkel  ondertekenen de subsponsorovereenkomst
Rick Spijkerboer (l) en Sjoerd Kwakkel ondertekenen de subsponsorovereenkomst (Foto: Dries van Dijk)

Uitzendbureau Flexible+ opnieuw subsponsor VSCO'61

OOSTERWOLDE - Uitzendbureau Flexible+ uit Raalte en Oosterwolde heeft zich wederom voor de komende vijf jaar aan VSCO’61 verbonden als subsponsor. Op sportpark De Heughte ondertekenden directeur Rick Spijkerboer van Flexible+ en bestuurslid commerciële zaken Sjoerd Kwakkel de vernieuwde sponsorovereenkomst. De trouwe subsponsor werd een bloemstuk aangeboden als blijk van bijzondere dank en waardering.


Uitzendbureau Flexible+ is opgericht in 2013. Het bedrijf heeft sindsdien een forse groei doorgemaakt en is inmiddels een organisatie met een divers personeelsbestand en veel opdrachtgevers. De groei is vooral te danken aan een no-nonsense werkwijze, persoonlijke aandacht voor werkgevers en werknemers en ervaring in de uitzendbranche. Vanaf de start is Rick Spijkerboer betrokken bij de bedrijfsvoering. Hij heeft in de praktijk ondervonden hoe uitdagend het vak is. Toen de mogelijkheid zich voordeed het bedrijf over te nemen heeft hij dan ook geen minuut getwijfeld. Sinds juni van 2015 is hij directeur-eigenaar van Flexible+.
De in Oosterwolde geboren Rick Spijkerboer is opgegroeid in de ondernemersfamilie van Bakkerij Spijkerboer. Op de lagere school wist hij al dat hij ondernemer wilde worden maar door zijn omgeving wist hij ook om niet te snel te willen. Eerst veel werkervaring opdoen in de arbeidsmarkt. Zo heeft Rick jaren gewerkt in de telecom- en infrasector als onderaannemer voor opdrachtgevers als Allinq, BAM-telecom en A. Hak. Zijn open persoonlijkheid, probleemoplossend vermogen, servicegerichte werkwijze en 24/7 mentaliteit werden tijdens de samenwerking zeer gewaardeerd. Het overnemen van Flexible+ was dan ook een logische volgende stap in zijn carrière.
Met het personeel kan een bedrijf ook gereedschap meegeleverd krijgen dat nodig is om de gevraagde werkzaamheden uit te voeren. Daarnaast staat scholing centraal in het personeelsbeleid. Er worden veelvuldig opleidingen (voor verschillende branches) georganiseerd om een korte inwerkperiode te garanderen en te voldoen aan de wettelijke richtlijnen. Tenslotte is Flexible+ de vraagbaak voor wet- en regelgeving m.b.t personeelsbeleid, uitzenden en detacheren. Een adviserende en ondersteunende rol behoort tot één van haar kerntaken.
Al vanaf jonge leeftijd is Rick betrokken bij VSCO’61. En ook als eigenaar van Flexible+ is hij druk in de weer om de club te steunen. Naast zijn vrijwilligerswerk voor VSCO’61 heeft hij met Flexible+ de club inmiddels ook omarmd. Al in een eerder stadium werd het bedrijf reclamebordsponsor en voorzag VSCO’61 JO19-1 van trainingspakken en sporttassen. Ook was Flexible+ een driejarige subsponsorovereenkomst aangegaan met de club, die onlangs ten einde liep. Na een prettige evaluatie werden beide partijen het snel met elkaar eens over een contractverlenging van liefst vijf jaar. 

De trouwe VSCO’61-subsponsor is te vinden op www.flexibleplus.nl
Flexible+ is ook te volgen via Twitter en Facebook.

Meer berichten