Charissa van Gelder.
Charissa van Gelder. (Foto: Gerda Spaan)

Podiumplek NK voor Charissa van Gelder (Majofique)

WEZEP - Een aantal leden van Majofique namen zaterdag 18 januari deel aan het NK van de MBGF/NTSB. Zij gaven optredens. Charissa van Gelder, uitkomende in de AP Jeugd 2 werd derde van Nederland en maakt weer kans op plaatsing bij de Champions Trophy der lage landen, wat op 25 april in Waalwijk gehouden wordt.

Het NK van de MBGF/NTSB werd gehouden in het Topsportcentrum van Almere. Actief waren  Charissa van Gelder, Vienna Ponstein, Nicole Ponstein en Kim Spaan. Zij kregen steun van de coaches Gerda Spaan en Jolanda van Gelder. Voor Kim was het - na een enkelbreuk - de eerste wedstrijd na een half jaar. Daarna was het in trainen voor blok 2, waar het duo Charissa en Esmee v.d. Bosch en solist Aylaine Spaan aan deel mochten nemen. Ook deze routine’s gingen goed. Na het in trainen van blok 3 was het Jeugdteam aan de beurt. Rachel, Thirsa, Ysanne, Lieke, Charissa, Esmee, Nicole en Vienna straalden op de vloer.
Charissa van Gelder mocht plaatsnemen op het podium. Zij werd derde van Nederland en maakt weer kans op plaatsing bij de Champions Trophy. Het duo Charissa en Esmee werden 7e van Nederland. Solist Aylaine werd 10e in de middenklasse. Kim werd vierde. Vienna werd 14e en Nicole 10e. Het Jeugdteam werd zesde van Nederland.

Lijkt het je leuk om ook twirlster bij Majofique te worden? Kom dan op een dinsdag een kijkje nemen in de Erica Terpstrahal in  Wezep vanaf 18.00 uur. Kijk voor meer informatie over de vereniging en over de twirlsport op www.majofique.nl.

Meer berichten