Bente van Essen, Jolanda Berghorst, Arnold Berghorst en Sabine Krooneman (v.l.n.r.). (Foto: Comceptum Media Makers)
Bente van Essen, Jolanda Berghorst, Arnold Berghorst en Sabine Krooneman (v.l.n.r.). (Foto: Comceptum Media Makers) (Foto: )

Berghorst Optiek viert zilveren jubileum

WEZEP - Het zilveren jubileum van hun optiekzaak laten Arnold en Jolanda Berghorst niet ongemerkt voorbij gaan. Het hele jaar door zijn er acties voor zowel vaste als nieuwe klanten.
De eerste actie loopt tot en met 25 januari. Wie in deze periode een complete bril of contactlenzen aanschaft, ontvangt een luxe eau de toilette voor hem of haar. Jonge klanten krijgen een speelgoedbon van Toys2Play.
In 1995 namen Arnold en Jolanda Berghorst Optiekcentrum De Haan over, dat destijds op een andere locatie gevestigd was aan het Meidoornplein. De zaak floreerde, meer ruimte werd noodzakelijk en in 2001 werd uitgeweken naar het huidige pand.
Arnold Berghorst is al vele jaren gediplomeerd opticien, contactlensspecialist en optometrist. "Bij ons kan iedereen terecht voor een goede oogmeting. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in oogzorg en kunnen wij aanvullend onderzoek doen om eventuele oogafwijkingen vast te stellen." Het team bestaat uit Arnold Berghorst, Jolanda Berghorst (opticien), Bente van Essen (opticien en contactlensspecialist) en Sabine Krooneman (opticien en derdejaars optometriestudent).
Meer informatie: www.berghorstoptiek.nl

Meer berichten