Reis naar Luther en Krakau/Auschwitz

DOORNSPIJK - Bij voldoende aanmeldingen wordt vanuit de Gereformeerde Kerk Doornspijk een reis naar Duitsland (Luther) en Polen (Auschwitz) gehouden van 27 april tot 7 mei. De reis staat open voor iedereen die belangstelling heeft.
De reis staat onder leiding van ds. J. Swager. ''In Duitsland worden plaatsen bezocht die van betekenis zijn geweest in het leven van Maarten Luther. We bezoeken zijn geboorte- en sterfplaats Eisleben, de stad Erfurt waar hij studeerde aan de universiteit, Eisenach waar hij op de Wartburg het Nieuwe Testament vertaalde en natuurlijk Wittenberg. Vervolgens is het de bedoeling om door te reizen naar Polen waar gelegenheid is om Krakau te bezichtigen. Volgens het programma wordt op 4 mei concentratie- en vernietigingskamp Auschwitz bezocht, waar stilgestaan wordt bij de gruwelen van de Tweede Wereldoorlog.''
Meer informatie over het programma en de prijs zijn te vinden op www.gkdoornspijk.nl. Neem voor aanmelding en/of vragen contact op met ds.Swager: jswager@solconmail.nl, tel. 0525-662272.

Meer berichten