VSCO'61 7 poseert met sponsor Gerrit Meijer van GMC-Gemaco Beveiliging met de nieuwe sporttassen
VSCO'61 7 poseert met sponsor Gerrit Meijer van GMC-Gemaco Beveiliging met de nieuwe sporttassen (Foto: Dik Leusink)

GMC-Gemaco Beveiliging sponsort tassen VSCO'61 7

OOSTERWOLDE - Tijdens de Wintersportdag op zaterdag 4 januari is het zevende elftal van VSCO’61 aangenaam verrast door de sportieve gift van sporttassen door GMC-Gemaco Beveiliging uit Elburg. Directeur Gerrit Meijer van GMC was op sportpark De Heughte om de tassen officieel te overhandigen, waarna aanvoerder Alfred Bruin de tassensponsor bedankte en een fraai bloemstuk aanbood als blijk van waardering. Ook sponsorcommissielid Lammert Vlieger bracht namens VSCO’61 een dankwoord uit en wenste GMC-Gemaco Beveiliging veel succes.

'Beveiligen vanuit een passie voor beveiliging', dat is de slogan waarmee GMC-Gemaco Beveiliging zich presenteert. Het klinkt zo vanzelfsprekend. Bij GMC-Gemaco Beveiliging wordt dagelijks stil gestaan hoe beveiliging in zijn algemeenheid en in detail efficiënter, professioneler en dus beter kan. Het beveiligingsbedrijf werkt met goed opgeleide en getrainde beveiligers en bovenal ook met mensen die passie voor het vak hebben. GMC-Gemaco Beveiliging staat klaar bij alle voorkomende diensten op het gebied van beveiliging, bijvoorbeeld bij horeca, evenementen, trouw- en rouwplechtigheden, bouwactiviteiten en objectbeveiliging.
Eigenaar/directeur Gerrit Meijer heeft ook een liefde voor de voetbalsport en dan VSCO’61 in het bijzonder. Na jaren met veel plezier te hebben gevoetbald bij ‘De Kanaries’ is hij mede door blessureleed gestopt met de actieve sport, maar volgt de club als supporter nog steeds op de voet. De connectie met VSCO’61 7 bracht het beveiligingsbedrijf er opnieuw toe sporttassen te sponsoren.
De sporttassensponsor van VSCO’61 kunt u bereiken via: GMC-Gemaco Beveiliging, Pijlkruid 2, Elburg. www.gemacobeveiliging.nl

Meer berichten