Financieel directeur Roel van de Meent van Kinderopvang ROMI ontvangt als dank voor de sporttassen bloemen van VSCO'61 Vrouwen 30+.
Financieel directeur Roel van de Meent van Kinderopvang ROMI ontvangt als dank voor de sporttassen bloemen van VSCO'61 Vrouwen 30+. (Foto: Dik Leusink)

Kinderopvang ROMI sponsort tassen VSCO'61 Vr 30+

OOSTERWOLDE - Voorafgaand aan de geslaagde wintersportdag van VSCO’61 op 4 januari zaterdag is het dit seizoen gestarte Vrouwen 30+ team aangenaam verrast door Kinderopvang ROMI die het team voorzag van sporttassen. De overhandiging vond plaats op sportpark De Heughte in Oosterwolde door financieel directeur Roel van de Meent van ROMI. Het enthousiasme bij de vrouwen was groot en als blijk van dank en waardering werd ROMI een leuke attentie overhandigd door Ozlem Lans-van de Kubbe. Namens VSCO’61 bedankte sponsorcommissielid Lammert Vlieger de nieuwe tassensponsor heel hartelijk en wenste Kinderopvang ROMI veel succes toe.
Op 1 oktober 2009 startten Mirjam Mulder en Roel van de Meent in Oldebroek met Kinderopvang ROMI (Roel en Mirjam). Vanuit een professionele organisatie op christelijke grondslag biedt het ouders en/of verzorgers de mogelijkheid deel te nemen aan het arbeidsproces, terwijl hun kind omringd wordt door professionele zorg van ROMI in een veilige, vertrouwde en kleinschalige omgeving. Kinderopvang ROMI werkt met kleine vaste teams. De medewerkers zijn pedagogisch gecertificeerd en beschikken over een VOG-verklaring.
De vraag naar kinderopvang is de laatste jaren fors toegenomen, hetgeen ook bij Kinderopvang ROMI te merken was. Dientengevolge zijn de activiteiten van ROMI gegroeid naar vijf locaties in Oldebroek, Elburg, Oostendorp, Wezep en ’t Harde. Dankzij de ruim opgezette tuinen met speelvoorzieningen op alle locaties biedt ROMI zowel binnen als buiten een uitdagende leefomgeving. Inmiddels is in de afgelopen 10 jaar het aantal medewerkers gegroeid naar ruim 45.
Om een nog grotere naamsbekendheid te krijgen heeft Kinderopvang ROMI besloten om het nieuw opgestarte Vrouwen 30+ team van VSCO’61 te steunen met de verstrekking van een wedstrijdtenue, trainingspak en sporttas. Dit vrouwenteam bestaat voornamelijk uit voormalige speelsters van VSCO’61 Vr1, die na zwangerschap toch weer honger naar de bal kregen. Het 30+ team is dit seizoen gestart en er wordt op vrijdagavond gespeeld in een 7x7 competitie. Het team presteert boven verwachting en staat momenteel tweede achter de ijzersterke favoriet voor het kampioenschap VVOG uit Harderwijk.
Al in een eerder stadium werden de vrouwen door ROMI voorzien van een wedstrijdtenue en trainingspakken. 
De sponsor van Vrouwen 30+ is gevestigd aan de Van Asch van Wijcklaan 57 in Oldebroek, tel. 0525 - 637370. E: info@kinderopvangromi.nl www.kinderopvangromi.nl

Meer berichten