De decemberzegels van Inclusief Gresbo Post.
De decemberzegels van Inclusief Gresbo Post.

Decemberzegels Inclusief Gresbo Post in trek

NUNSPEET - In 2017 heeft Inclusief Gresbo Post voor het eerst haar eigen decemberzegel uitgebracht. Wegens succes is ook dit jaar de zegel verkrijgbaar tot en met 4 januari. Daarnaast is het aantal inlever- en verkooppunten uitgebreid. Er zijn verkooppunten in Nunspeet, Doornspijk, Oldebroek, Elburg, ’t Harde, Wezep, Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk en Zeewolde.
Bijzonder aan deze decemberzegel is dat de consument goedkoper uit is dan met een reguliere zegel. Daarnaast is de consument door het kopen van deze decemberzegels lokaal sociaal verantwoord betrokken. De postbodes van Inclusief Gresbo Post zijn immers grotendeels mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
De post met een decemberzegel van Inclusief Gresbo Post moet wel ingeleverd worden bij één van de inleverpunten van Inclusief Gresbo Post. Deze zijn te vinden op www.VeluweZegel.nl
Ook de huidige decemberzegels verkopen goed. meldt de oprganisatie. Ze zijn te bestellen via www.VeluweZegel.nl. De levering is binnen twee werkdagen. Op de genoemde website zijn ook de inleverpunten te vinden.
Een decemberzegel van Inclusief Gresbo Post kost 69 eurocent per stuk is per 10 te koop.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden