Bert Spronk (l.) en Sjoerd Kwakkel ondertekenen de nieuwe subsponsorovereenkomst.
Bert Spronk (l.) en Sjoerd Kwakkel ondertekenen de nieuwe subsponsorovereenkomst. (Foto: Henri van de Kolk)

Vrijzon continueert subsponsorschap VSCO'61

OOSTERWOLDE - Vrijzon B.V. van ondernemer Bert Spronk uit Oldebroek heeft zijn subsponsorovereenkomst met VSCO’61 voor de periode van drie jaar verlengd. Op sportpark De Heughte ondertekenden Bert Spronk en bestuurslid commerciële zaken Sjoerd Kwakkel het driejarige contract.

Bert Spronk is bijna acht jaar geleden gestart met Vrijzon B.V. Het bedrijf legt zich als specialist toe op advies, levering en installatie van zonne-energiesystemen. Vanuit zijn passie voor duurzaamheid richt Bert zich op advies op het gebied van duurzame energievoorziening voor particulieren en MKB-bedrijven. Samen met de opdrachtgever wordt vastgesteld wat de beste oplossing is in de besproken situatie. Voor installatie en montage werkt Vrijzon samen met gespecialiseerde installatiebedrijven, die zorgdragen voor een professionele en vakkundige afwerking. Het werkgebied bestrijkt de Veluwe, Flevoland en de kop van Overijssel.
Bert inventariseert de situatie grondig alvorens hij met een advies komt. Vanwege het huidige belastingklimaat en de stabiele aanwezigheid van zonlicht zijn zonnepanelen vaak de eerste stap in de richting van verduurzaming van de energievoorziening. ‘'Met een gefundeerde rendementsberekening kan ik eenvoudig laten zien dat de terugverdientijd van zonnepanelen voor particulieren vaak minder dan 10 jaar is en voor bedrijven nog korter'’, legt Bert uit. Dit terwijl zonnepanelen een levensduur van gemiddeld 25 jaar hebben.
VSCO’61 is verheugd om Vrijzon opnieuw voor de komende jaren als subsponsor te mogen begroeten. Eigenaar Bert Spronk van Vrijzon en kersvers bestuurslid commerciële zaken Sjoerd Kwakke ondertekenden op De Heughtel de nieuwe driejarige sponsorovereenkomst. Vervolgens waren felicitaties en een bloemstuk voor Vrijzon op zijn plaats als dank en waardering voor zijn steun. Op de vernieuwde samenwerking en het gestelde vertrouwen in elkaar werd vervolgens een toost uitgebracht.
Vrijzon B.V. is te vinden op Bedrijventerrein Stuivezand aan de Broekerenk 6 in ’t Loo-Oldebroek. Meer info: www.vrijzon.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden