Vrouwen 30+ op bezoek bij de nieuwe sponsor Kinderopvang ROMI
Vrouwen 30+ op bezoek bij de nieuwe sponsor Kinderopvang ROMI (Foto: Vakfoto Henri van der Beek)

Kinderopvang ROMI sponsort Vrouwen 30+ van VSCO'61

OOSTERWOLDE - Het dit seizoen gestarte Vrouwen 30+ team van VSCO’61 is aangenaam verrast door Kinderopvang ROMI die het team voorzag van een wedstrijdtenue, trainingspak en sporttas. De overhandiging vond plaats op de hoofdlocatie in Oldebroek door de directie van ROMI Roel van de Meent en Mirjam Mulder. Het enthousiasme bij de vrouwen was groot en als blijk van dank en waardering werd hen een fraai bloemstuk en enige leuke attenties overhandigd door Ozlem Lans-van de Kubbe en Devorah Wensink. Namens VSCO’61 bedankte sponsorcommissielid Lammert Vlieger de nieuwe kledingsponsor hartelijk en wenste Kinderopvang ROMI veel succes toe.
Op 1 oktober 2009 startten Mirjam Mulder en Roel van de Meent in Oldebroek met Kinderopvang ROMI (Roel en Mirjam). Vanuit een christelijke professionele organisatie biedt het ouders en/of verzorgers de mogelijkheid deel te nemen aan het arbeidsproces, terwijl hun kind omringd wordt door professionele zorg van ROMI in een veilige, vertrouwde en kleinschalige omgeving. Kinderopvang ROMI werkt met kleine vaste teams. De medewerkers zijn pedagogisch gecertificeerd en beschikken over een VOG-verklaring.
De vraag naar kinderopvang is de laatste jaren fors toegenomen, hetgeen ook bij Kinderopvang ROMI te merken was. Dientengevolge zijn de activiteiten van ROMI gegroeid naar vijf locaties in Oldebroek, Elburg, Oostendorp, Wezep en ’t Harde. Dankzij de ruim opgezette tuinen met speelvoorzieningen op alle locaties biedt ROMI zowel binnen als buiten een uitdagende leefomgeving. Inmiddels is in de afgelopen 10 jaar het aantal medewerkers gegroeid naar ruim 25 personen.
Om een nog grotere naamsbekendheid te krijgen heeft Kinderopvang ROMI besloten om het nieuw opgestarte Vrouwen 30+ team van VSCO’61 te steunen met de verstrekking van een wedstrijdtenue, trainingspak en sporttas. Dit vrouwenteam bestaat voornamelijk uit voormalige speelsters van VSCO’61 Vr1, die na hun zwangerschap toch weer honger naar de bal kregen. Het 30+ team is dit seizoen gestart en er wordt op vrijdagavond gespeeld in een 7x7 competitie. Het team presteert boven verwachting en staat momenteel tweede achter de ijzersterke favoriet voor het kampioenschap VVOG uit Harderwijk.
Meer informatie: www.kinderopvangromi.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden