Leden drie kerken bezorgen kerstpost

OLDEBROEK - Ook dit jaar wordt er door de Vredeskerk, Dorpskerk en Hoeksteen weer een kerstkaartenactie gehouden. Van 9 tot en met 20 december kunnen (kerst-) kaarten worden ingeleverd. Deze worden door vrijwilligers bezorgd binnen in Oldebroek, 't Loo, Noordeinde, Oosterwolde, Wezep, Hattemerbroek en Kamperveen. De kosten zijn 50 eurocent per kaart. Men wordt verzocht het geld in een aparte enveloppe in te leveren.
De opbrengst is bestemd voor Zorglandgoed 'Je Maintiendrai' te Oosterwolde. Mensen met een Niet Aangeboren Hersenletsel en Ouderen ontvangen hier een dagbesteding. Er wordt daar een winkeltje annex koffieplekje voor fietsers en wandelaars gemaakt. Hiervoor heeft men ook een palletkachel nodig. Het doel is die geheel of gedeeltelijk te kunnen financieren.
De kaarten kan men tot uiterlijk vrijdag 20 december om 17.00 uur inleveren bij Christelijke Boekwinkel De Rivier, Turfhorst Veldheem, Expert van Enk Weidebeek, Slagerij Bos, Krone-Zicht. De kaarten worden bezorgd op zaterdag 14 december en op zaterdag 21 december.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden