(Foto: Amptmeijer Badminton '80)
(Foto: Amptmeijer Badminton '80)

Open jeugdavond bij Amptmeijer Badminton '80

WEZEP – Amptmeijer Badminton '80 heeft de afgelopen weken op de basisscholen in Wezep en Hattemerbroek lessen badminton gegeven voor de groepen 3 en 4 in samenwerking met 'Goed Bezig'. In navolging hierop zijn er ook twee naschoolse lessen gegeven. Als afsluiting van dit traject houdt de vereniging een slotavond op woensdag 11 december van 18.00 tot 19.00 uur in De Kamphal te Wezep.
Kinderen kunnen op deze avond kennis maken met de vereniging en de overige jeugdleden. De les bestaat uit spelvormen zodat de kinderen vertrouwd raken met een racket en shuttles. Er staan een ervaren en gediplomeerde trainers voor deze groep.
Zit je niet in groep 3 of 4, maar wil je ook graag komen badmintonnen? Geen probleem, jij bent ook van harte welkom deze avond.
Mocht je lid willen worden na afloop hiervan, dan heeft de vereniging een aanbod. Amptmeijer Badminton '80 biedt de eerste drie lessen gratis aan. Daarna dienen de kinderen lid te worden. Bij het lidmaatschap krijgt het kind gratis een eigen racket van de vereniging en een eigen verenigingsshirt dat wordt gesponsord door Plus Van den Hoven – Wezep.
Het enige dat je nodig hebt om mee te doen is wat sportkleding, waaronder goede zaalschoenen. Een racket is te leen bij de vereniging.
Voor meer informatie: www.amptmeijerbadminton80.nl.

Meer berichten