(Foto: Marco van Doorn)
(Foto: Marco van Doorn)

Veluwse Run Bike Run bij ATB-vereniging Oldebroek

OLDEBROEK - ATB-vereniging Oldebroek houdt zaterdag 16 november, in samenwerking met Loopgroep Elburg - een onderdeel van atletiekvereniging de Gemzen uit Heerde - voor de zesde keer de Veldkamp Witgoed Run-Bike-Run. Dit evenement wordt gehouden op de ATB-baan op 't Loo/Oldebroek.
Dit jaar hebben we weer een individuele afstand die bestaat uit 4 km lopen, 12 km ATB'en en 3 km hardlopen. Deze groep zal het spits afbijten rond de klok van 13.00 uur. Na dit vertrek starten om 15.00 uur de duo's. Een loper en een fietser die samen de Run Bike Run afwisselen. De loper mag dus twee keer van start en de fietser legt op zijn of haar ATB het fietsparcours af. Dit jaar is er ook weer de speciale businesseditie: Bedrijven kunnen dit jaar door samenwerking met de Business Club NV, ook deelnemen aan de Run Bike Run voor de duo's! Nog meedoen of meer informatie? Kijk op www.runbikerunoldebroek.nl,.
De Run Bike Run van komende zaterdag is de derde wedstrijd in de Maxi Promo Veluwse Run Bike Run Competitie 2019 - 2020. Op 15 februari staat Nijkerk op de agenda en de finale op 9 mei in Nunspeet.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden