Ds. Kees van Velzen.
Ds. Kees van Velzen. (Foto: Henk Visscher)

Studieavond met ds. Kees van Velzen

ELBURG -  In de Oosterkerk aan het Klaverplein 20 wordt op woensdag 20 november een studieavond gehouden met ds. Kees van Velzen, spreker voor de stichting Christenen voor Israël. Zijn onderwerp is: 'Israël en Gods heilsplan met de wereld'. De aanvang is om 20.00 uur, toegang is gratis.
Kees van Velzen: ''Al de verbonden die met Israël gesloten zijn zullen hun uiteindelijke vervulling hebben in het komende koninkrijk. Eerst zien we de tekenen van het Koninkrijk in Israël, verricht door Koning Jezus zelf, als lichtplekken in de duisternis. Dan komen de tekenen van het Koninkrijk in de hele wereld door de kracht van de Heilige Geest en de prediking van het evangelie van het Koninkrijk aan alle volken (Mattheüs 24:14). Dat zijn ook tekenen en wonderen als lichtplekken in de duisternis. Tenslotte zal het Koninkrijk van vrede en gerechtigheid wereldwijd ingeluid worden als de Koning weer bij ons zal zijn en zal zitten op de troon van Zijn vader David, regerend over het huis van Jakob. Vrede zal vanuit Jeruzalem de wereld bedekken en de volkeren zullen de oorlog niet meer leren (Jesaja 2:2-4). En tenslotte zal Zijn Koninkrijk geen einde nemen, omdat Hij is opgestaan uit de doden en eeuwig leeft.''
Van Velzen werkte bij de Evangelische Omroep jarenlang als hoofd van de afdeling Nazorg en was betrokken bij de Nederland Zingt-avonden. Zijn persoonlijke bediening is onderwijs en coaching. Zijn talenten daarvoor kon hij eerder benutten als voorganger in Antwerpen en Lelystad. Hij is een veelgevraagd spreker.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden