Eerste team Amptmeijer Badminton '80 behoudt koppositie

WEZEP - Na een paar weken vakantie is het competitieseizoen voor Amptmeijer Badminton '80 verder gegaan. Een aantal teams speelde zaterdag hun thuiswedstrijd. Het eerste team Amptmeijer 1 speelde maandagavond 28 oktober uit in Holten. De rust en training had de ploeg goed gedaan, want de wedstrijd is in een 2-6 winst geëindigd. Hiermee behoudt het team de koppositie in de vijfde divisie poule vast.
Rémon van de Werfhorst en Cornel van Dorp wisten hun tegenstanders ondanks de trage shuttles in twee sets te verslaan tijdens de herendubbel. De dames Vera van Dijk en Joanne van den Heuvel hadden hier een extra set voor nodig, maar konden uiteindelijk ook een punt voor Wezep noteren.
Daarna werd er gestart met de singles. De single van Van de Werfhorst en Van Dijk. Van de Werfhorst wist in de tweede set nog echt dichtbij zijn tegenstander te komen, maar kon er geen derde set uit slepen. Daarna konden Van Dorp en Van den Heuvel starten met singelen. Beide spelers wisten in twee sets de overwinning binnen te halen. Waardoor het team met een 2-4 voorsprong kon starten met de mixdubbels. De spelers van Wezep speelden op beide velden een goede mix, waarna er uiteindelijk twee punten bijgeschreven konden worden.
Het tweede team TTL Wezep heeft thuis met 5-3 gewonnen van Flevoland. Het derde team Amptmeijer 2 heeft thuis met 3-5 verloren van Hellas. Het vierde team Bakker Bestratingen verloor vrijdagavond met 2-6 van Hellas. Het herenteam speelde thuis tegen BECA 2000 en heeft met 3-5 verloren. Het meidenteam Plus Van den Hoven speelde zaterdag uit tegen Putten en heeft met 4-2 verloren. Het jeugdteam Plus Van den Hoven is zaterdag met hun competitie begonnen met een 7-1 winst tegen Blauwvinger.
Zaterdag 9 november spelen het tweede en derde team thuis, evenals het meidenteam en het jeugdteam. De wedstrijden beginnen om 13:00 uur in De Kamphal. De toegang tot de tribune is gratis.

(Tekst: Saskia Kooistra)

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden