Foto: Alpha

Nieuwe Alpha-cursus in Elburg

ELBURG - Ontmoeten, vragen en ontdekken,dat doe je bij Alpha. Alpha is een introductie in het christelijk geloof die ook in Elburg wordt aangeboden. Wereldwijd hebben ruim 25 miljoen mensen in 169 landen een Alpha gevolgd.

In Elburg gaat op donderdag 16 januari de Alpha Cursus van start. In tien interactieve bijeenkomsten ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt. Elke avond begint met een maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luisteren de Alpha-deelnemers naar een kort verhaal. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover de Alpha-deelnemers doorpraten in kleine gespreksgroepen.
De cursus is gratis en vrijblijvend. Of je jong of oud, gelovig of niet-gelovig bent; je bent van harte welkom. Zelf beslissen of de Alpha-cursus iets voor je is? Kom dan geheel vrijblijvend naar de intro-avond op donderdag 16 januari.
Kijk voor meer informatie en verhalen van Alpha-deelnemers op alphacursus.nl of neem contact op met: Robert Knoppersen: tel. 06-19270401 / alpha.elburg@live.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden