Wild zwijn. (Foto: Ron van 't Zelfde)
Wild zwijn. (Foto: Ron van 't Zelfde)

Ga met boswachters naar wild speuren op landgoed

Wie samen met de boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen herten en zwijnen wil observeren gaat op zaterdag 9 november met hen mee op een wildobservatiewandeling op landgoed De Dellen.

REGIO - Bij aanvang van de excursie vertellen de boswachters over deze dieren en laten ze o.a. geweistangen zien. Daarna wordt een korte wandeling naar de wildobservatiepost in het rustgebied gemaakt. Men verblijft hier tot zonsondergang, in afwachting van het wild. Doordat de wildobservatiepost in het rustgebied staat, is de kans op het zien van wild groot. 100 procent wildgarantie kunnen de boswachters echter niet geven. De excursie is niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar (stilte nodig). Ook honden kunnen niet mee. Donkere (en warme) kleding en een verrekijker worden aangeraden.

Het vertrek is om 15.00 uur bij de parkeerplaats Erf van Daendels aan de Nieuwe Zuidweg nabij Epe en Heerde. Duur: circa 2,5 uur. Deelname: 7,50 euro. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen betalen 5 euro op vertoon van hun lidmaatschapskaart. Informatie vooraf: Rein Jaarsma, tel. 06-20390424. Reserveren is noodzakelijk en kan via:

www.glk.nl/activiteiten

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden