Schoenen uit en wandelen maar. (Foto Geldersch Landschap & Kasteelen)
Schoenen uit en wandelen maar. (Foto Geldersch Landschap & Kasteelen) (Foto: )

Blote voetenwandeling op landgoed Staverden

De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen bieden op zondag 10 november een blote voetenwandeling op landgoed Staverden onder begeleiding van een voetspecialist.

STAVERDEN - De tocht gaat niet over een speciaal blote voetenpad, maar gewoon over de paden en de velden van het landgoed Staverden. Voetspecialist Robin Captijn vertelt over het belang van lopen op blote voeten. Hij laat de deelnemers ook een aantal oefeningen doen. Na afloop van de wandeling worden de voeten gewassen in de heldere beek. Wie meegaat wordt aangeraden een rugzak mee te nemen om onderweg de sokken en schoenen in te doen.
Het vertrek is om 14.00 uur vanaf de grote parkeerplaats van landgoed Staverden, aan de Uddelermeerweg te Staverden. Duur: circa twee uur. Deelname kost 5 euro, kinderen 4 t/m 12 jaar betalen 2,50 euro. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen kunnen gratis meelopen. Reserveren is noodzakelijk en kan via www.glk.nl/activiteiten.
Routebeschrijving: weg Apeldoorn-Harderwijk, afslag Leuvenum/Staverden (Garderenseweg). Daarna rechtsaf de Staverdenseweg op. Na kasteel Staverden rechtsaf de Uddelermeerweg op. Na circa 200 meter bevindt zich rechts de parkeerplaats.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden