Raymond Junte (l) van RJ Hekwerken en Montage en Lammert Vlieger van VSCO'61 ondertekenen het nieuwe subsponsorcontract.
Raymond Junte (l) van RJ Hekwerken en Montage en Lammert Vlieger van VSCO'61 ondertekenen het nieuwe subsponsorcontract. (Foto: Dries van Dijk)

RJ Hekwerken en Montage verlengt subsponsorschap VSCO'61

OOSTERWOLDE/OLDEBROEK - Het Oldebroeks bedrijf RJ Hekwerken en Montage heeft haar subsponsorovereenkomst met VSCO’61 met drie jaar verlengd. Hiertoe ondertekenden op sportpark De Heughte Raymond Junte namens de sponsor en sponsorcommissielid Lammert Vlieger namens de club het nieuwe driejarige subsponsorcontract. Als blijk van dank en waardering bood VSCO’61 de trouwe subsponsor een fraai bloemstuk aan en werd een toost uitgebracht op de samenwerking.

VSCO’61 en RJ Hekwerken en Montage hebben al een lange band met elkaar. Raymond Junte voetbalde jarenlang voor de Kanaries en werd sponsor van de club toen hij zijn eigen bedrijf in Oosterwolde startte. Het hekwerk- en montagebedrijf groeide gestaag, waarbij de sponsoring aan de club gelijke trend hield. Tijdens de aanleg van het kunstgrasveld op sportpark De Heughte wist RJ Hekwerken en Montage de aanbesteding voor het hekwerk langs het nieuwe hoofdveld te winnen. 
Gelet op de prettige en constructieve samenwerking op De Heughte en het positief verlopen evaluatiegesprek van onlangs hebben beide partijen dan ook besloten om de subsponsorovereenkomst tussen sponsor en club met drie jaar te verlengen.

RJ Hekwerken en Montage, Stuivezandsweg 5, ‘t Loo - Oldebroek.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden