Foto: Rolf Plender

Kinderen Regenboog Doornspijk bezoeken Inclusief Groep Nunspeet

DOORNSPIJK - Naar aanleiding van het thema ‘Reizen’ (een kaart of brief ‘gaat op reis’) brachten de leerlingen van groep 5/6 van De Regenboog in Doornspijk een bezoek aan de Inclusief Groep in Nunspeet.
De kinderen stuurden onlangs een mail met de vraag of ze een keer mochten komen kijken. Dat mocht en op donderdag 31 oktober werden de kinderen met open armen verwelkomd.
Elk kind had een zelfgeschreven kaart bij zich. Die mochten ze nu zelf frankeren op een frankeermachine, op de post doen en sorteren. Daarna nog een keer sorteren op postcode en op huisnummer en dan gaat de post naar in de tas van de bezorger.
De kinderen hoorden dat inwoners van Doornspijk bij Van de Hardenberg postzegels van Inclusief Groep kunnen kopen. Men kan daar ook post naar toe brengen en die post wordt dan door de Inclusief Groep bezorgd. Met de speciale kerstzegels kan dit ook bij de Spar in Doornspijk.
De kinderen hebben genoten van de excursie en heel veel geleerd. Dat ze ook nog werden getrakteerd op ranja met chips maakte dit uitje nog leuker!

Meer berichten