Eerste elftal S.V. 't Harde zaterdag tegen S.V. Zalk

'T HARDE - In de tweede thuiswedstrijd van het seizoen neemt S.V. 't Harde het zaterdag 12 oktober op tegen S.V. Zalk, dat na een kort avontuur in de derde klasse weer terug is.
Zalk begon het seizoen met een pittig programma tegen mede-degradanten VSW en CSV '28. Tegen de ploeg uit Windesheim was er een 2-1 verlies, tegen CSV werd met 2-2 gelijkgespeeld. Vorige week pakte Zalk de eerste drie punten door een 0-2 overwinning bij Reaal Dronten.
't Harde staat met drie andere ploegen op zeven punten, twee punten achter het nog foutloze Dieze West. Vorige week wonnen de groen-witten met 5-1 bij Kampen, zonder heel veel indruk te maken. Wat dat betreft zit er nog veel rek in de ploeg. De wedstrijd tegen Zalk is net als de thuiswedstrijd tegen SEH een mooie krachtmeting om te laten zien dat de Hardenezen mee kunnen doen met de bovenste plekken.
Zo'n anderhalf jaar geleden speelden 't Harde en Zalk voor het laatst tegen elkaar. Toen werd het 2-2 in een seizoen waar Zalk kampioen werd. De wedstrijd op Sportpark Schenk begnt om 14.30 uur. Het duel staat onder leiding van scheidsrechter Celen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden