UWOON 'popt-up' in Elburg op Dag van het Huren

ELBURG - Op zaterdag 12 oktober popt woningcorporatie UWOON op tijdens de Dag van het Huren. Van 10.00 tot 14.00 uur deelt UWOON, in het winkelcentrum in Elburg, Harderwijk en Ermelo  een kopje koffie uit. Huurders en belangstellenden kunnen bij deze 'pop-up vestigingen' terecht voor vragen over o.a. huren, zonnepanelen, onderhoud en leefbaarheid in de wijk. Ook de betreffende huurdersraad is aanwezig.
Onder het mom van 'De koffie staat voor u klaar, of mogen wij bij u op de koffie komen?' gaat UWOON graag het gesprek aan met haar (toekomstige) huurders. Een van de beloftes die omschreven staat in het ondernemersplan van UWOON is het horen en kennen van haar bewoners. Met de pop-up vestigingen wil UWOON op een verrassende en toegankelijk manier in contact komen met haar huurders en belangstellenden.
De pop-up vestigingen staan op 12 oktober in winkelcentrum De Vrijheid in Elburg, in winkelcentrum Stadsdennen in Harderwijk en in winkelcentrum De Enk in Ermelo. Van 10.00 tot 14.00 uur staan medewerkers van UWOON en leden van de huurdersraad klaar om in gesprek te gaan en vragen te beantwoorden.
Tijdens de Dag van het Huren bundelen woningcorporaties de krachten. Door verschillende activiteiten in het land en het gebruik van de hashtag #trotsophuren tonen de corporaties de dingen die ze doen en waar ze trots op zijn aan een breder publiek.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden