Aalt van den Hul (l.) reikt de symbolische cheque van 750 euro uit aan Wim Junte. (eigen foto)
Aalt van den Hul (l.) reikt de symbolische cheque van 750 euro uit aan Wim Junte. (eigen foto)

Cheque Oogstdag Kamperveen overhandigd

KAMPERVEEN - Aalt van den Hul heeft zaterdag 5 oktober een cheque van 750 euro, de opbrengst van de Oogstdag, overhandigd aan waarnemend voorzitter van Stichting Present, Wim Junte.

Op zaterdag 24 augustus vond de tweede Oogstdag plaats aan de Wittensteinse Allee. Kamperveen werd die dag door zo'n 500 tot 600 belangstellenden bezocht. Het initiatief van Aalt en Dirkje van den Hul wordt door het gehele buurtschap omarmt. Zaterdag is met een vrijwilligersavond editie 2019 afgesloten. Het ondernemende echtpaar laat weten alweer plannen voor volgend jaar te hebben. "Zoals het er nu uitziet wordt de derde Oogstdag gehouden op zaterdag 22 augustus 2020", aldus Dirkje. "Noteer deze datum maar alvast in uw agenda."
Stichting Present slaat een brug tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Als makelaar in vrijwilligerswerk biedt de stichting de mogelijkheid voor vrijwilligers om zich in de eigen woonplaats in te zetten voor mensen die te maken hebben met armoede, een slechte gezondheid of een sociaal isolement.
Kijk voor meer informatie op www.facebook.com/oogstdagkamperveen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden