Amptmeijer Badminton '80 wint wederom

WEZEP - Tijdens de thuiswedstrijd van Amptmeijer Badminton '80 op zaterdag 5 oktober tegen Zwolsche BC was de spanning af en toe om te snijden en werd er om alle punten fel gestreden. Ondanks dat sommige spelers af en toe meer tegen zichzelf dan tegen de tegenstander speelde, is de wedstrijd gewonnen met 5-3. Hiermee blijft het eerste team Amptmeijer 1 leider van de competitie.

Tijdens de herendubbel stonden Cornel van Dorp en Rémon van de Werfhorst in de eerste set met 1-8 achter, maar ze wisten de partij in twee sets te winnen. De dames Vera van Dijk en Joanne van den Heuvel moesten echter in twee sets hun meerdere bekennen in de Zwolse dames.
Daarna volgden de singles. Eerste heer Van de Werfhorst speelde een spannende driesetter, die werd verloren. Eerste dame Van Dijk kon niet in haar eigen ritme komen en verloor ook haar single. Van Dorp won zijn single met sterk spel en goed loopwerk. Van den Heuvel speelde een lange tweede damessingle, beide spelers waren aan elkaar gewaagd. De derde set werd met 21-19 gewonnen.

De tussenstand is 3-3, alleen de mixen nog te spelen. Van Dijk en Van de Werfhorst wonnen hun mix in twee sets door goed samen te spelen. Van Dorp en Van den Heuvel werden de eerste set van het veld gemept, maar de tweede set overkwam dat de tegenstanders. De derde set moet voor de winnaar zorgen en dat werd Amptmeijer.

Het derde team Amptmeijer 2 speelde maandagavond uit tegen NOP in Emmeloord en zij kwamen weer thuis met een gelijkspel. Het vierde team Bakker Bestratingen nam het thuis op tegen Harderwijk en heeft ook met 5-3 gewonnen. Het herenteam Kamphuis speelde donderdagavond uit tegen Appoldro in Apeldoorn en ook zij pakten de winst met 3-5. Het meidenteam Plus Van den Hoven speelde uit tegen Hellas in Nunspeet en heeft met 4-2 verloren.
Wegens de Dutch Open en de herfstvakantie staan er een paar weken geen wedstrijden op het programma. De volgende thuiswedstrijden vinden plaats op zaterdag 2 november om 13:00 uur in de Kamphal. Het tweede en derde team spelen dan thuis, evenals het herenteam.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden