AMPTMEIJER BADMINTON '80: winst, verlies en gelijkspel

WEZEP - Het competitieseizoen voor Amptmeijer Badminton ’80 is de derde week ingegaan. Zaterdag 28 september mocht het eerste team Amptmeijer 1 naar regio Oost om daar een wedstrijd te spelen tegen Icarus BV uit Oldenzaal.
Het team bestaat uit Rémon van de Werfhorst, Cornel van Dorp, Vera van Dijk en Joanne van den Heuvel. Ook dit jaar worden zij gesponsord door Amptmeijer Verzekeringen uit Wezep. De heren van Amptmeijer wonnen de eerste set maar de tweede set werd nipt verloren, de derde set werd ruim gewonnen. De dames hadden net als de heren drie sets nodig om de winst voor Amptmeijer te boeken.
De heren verloren hun singelpartijen beide in drie sets. De dames daarin tegen wonnen hun singelpartijen. Met een 2-4 voorsprong moesten alleen de mixen nog gespeeld worden. Van Dijk en Van de Werfhorst kwamen niet in hun gewoonlijke ritme en verloren de partij. Van der Heuvel en van Dorp speelden een solide partij welke met winst beloond werd. Eindstand 3-5.
Het tweede team TTL Wezep moest zaterdag een thuiswedstrijd spelen tegen Eefde BC 1, na enkele driesetters toch gewonnen met 5-3.
Het derde team Amptmeijer 2 heeft afgelopen woensdagavond thuis gespeeld en goede zaken gedaan tegen Nijenveen 1 en gewonnen met 6-2.
Het vierde team Bakker Bestrating moest zaterdag aantreden in Bunschoten tegen Sjeve Sjuttel. Deze wedstrijd verloren met 5-3.
Het herenteam Kamphuis speelde dit weekend thuis tegen Thuve MC M1 en hebben er een gelijkspel uit gehaald. 4-4.
Het meisjesteam heeft de punten verdeeld thuis tegen BC’70 met de stand van 3-3.
Zaterdag 5 oktober spelen het eerste en het vierde team thuis. De wedstrijden beginnen om 13.00 uur en worden gespeeld in de Kamphal te Wezep. De toegang is toegang.

Meer berichten