(Foto: Algemeen Belang Oldebroek)
(Foto: Algemeen Belang Oldebroek)

Algemeen Belang Oldebroek 10 jaar

OLDEBROEK/WEZEP - Algemeen Belang Oldebroek (ABO) heeft dinsdag 17 september stil gestaan bij haar 10-jarige jubileum.
ABO is in 2009 opgericht met name om de inwoners meer en vooral beter te betrekken bij besluitvorming in de gemeente maar ook wel om, zoals het bestuur het omschrijft 'achterkamertjespolitiek' terug te dringen en zo mogelijk te laten verdwijnen.
Na een roerige politieke periode (2010-2014) in de oppositie bestuurt ABO momenteel al voor het zesde jaar mee in de coalitie samen met de CU en SGP. Daarbij sluit de coalitie volgens de ABO aan op de kernwaarden van ABO: sociaal, eerlijk en transparant maken van de lokale politiek.
Vanuit de leden van ABO is het idee naar voren gekomen om in verband met het 10-jarig bestaan iets voor de Oldebroekse samenleving te organiseren. In zwembad De Veldkamp werd er daarom een lunch aangeboden aan ouderen uit de wijk 'De Akkers' in Wezep, tezamen met de leerlingen van groep 8 van basisschool De Bron. De lunch werd op vrolijke wijze begeleid met livemuziek van StarDust. De lunch stond in het teken van ontmoeting en gezelligheid.
De leden van ABO hebben eind van de dag samen op De Oldhorst onder het genot van een hapje en drankje met elkaar bijgepraat en getoast op het jubileum en de toekomst.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden