Bedrijfsleider Jarno Kwakkel van Postuma AGF bij het nieuwe reclamebord op sportpark De Heughte van VSCO'61
Bedrijfsleider Jarno Kwakkel van Postuma AGF bij het nieuwe reclamebord op sportpark De Heughte van VSCO'61 (Foto: Dik Leusink)

Postuma AGF nieuwe reclamebordsponsor VSCO'61

VSCO’61 heeft deze week Postuma AGF uit IJsselmuiden mogen verwelkomen als nieuwe reclamebordsponsor. Bedrijfsleider Jarno Kwakkel van Postuma overhandigde op sportpark De Heughte de nieuwe reclameborden met de slogan ‘Postuma ’t verst met groente en fruit’ aan sponsorcommissielid Lammert Vlieger van VSCO’61. Als blijk van dank en waardering werd de nieuwe reclamebordsponsor een bloemstuk overhandigd.
Postuma AGF is een familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring in aardappelen, groente en fruit.  Vanuit een gloednieuw bedrijfscomplex op Spoorlanden in IJsselmuiden (10.000 m2 oppervlak en energieneutraal door 3.200 zonnepanelen) rijden dagelijks achttien vrachtwagens door geheel Nederland en Vlaanderen om klanten van dagverse producten te voorzien.
 Als reclamebordsponsor treedt Postuma toe tot het sponsorgilde van VSCO’61. Afgelopen week zijn de opvallende reclameborden officieel overhandigd. Op sportpark De Heughte droeg bedrijfsleider Jarno Kwakkel namens Postuma de borden over aan sponsorcommissielid Lammert Vlieger van VSCO’61.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden