De organisatoren melden klaar te zijn voor het hardloopspektakel op en rondom Sportpark 'De Heughte' in Oosterwolde. (Foto: eigen foto)
De organisatoren melden klaar te zijn voor het hardloopspektakel op en rondom Sportpark 'De Heughte' in Oosterwolde. (Foto: eigen foto)

Zevende hardloopdag Run for Joyce

Door de redactie

Inschrijven nog mogelijk

Over ruim anderhalve week staat de zevende editie van Run for Joyce op het programma. Vrijdagavond 20 september vindt het hardloopspektakel plaats met het inmiddels bekende goede doel, meer gerechtigheid voor gehandicapte weeskinderen in nood.

OOSTERWOLDE - De organisatie meldt klaar te zijn voor weer een waar hardloopspektakel op en rondom Sportpark 'De Heughte' in Oosterwolde. In de voorbereiding is de nodige aandacht besteed aan zowel het parcours, de faciliteiten voor de lopers als vertier voor het publiek. Aan zowel jong als oud is daarbij gedacht.
Naast de fraaie bekers die gewonnen kunnen worden bij Run for Joyce is er voor iedere deelnemer een herinneringsmedaille en nog een mooi aandenken in de vorm van een bidon, waterfles of jojo.

Warming-up

De dag wordt gestart met een gezamenlijke warming-up verzorgd door Bootcamp Oldebroek. Daarnaast is er volop vertier met onder meer een clown, springkussens, ijscokraam en schminken. Nieuw dit jaar is het optreden van het dramateam 'Met Zout en Peper'

Gerechtigheid

De Run for Joyce wordt georganiseerd door het bestuur van Stichting Run for Joyce. ''Maar zonder de vele vrijwilligers en sponsoren kunnen wij het evenement nooit organiseren'', aldus Niels Visser, voorzitter en initiatiefnemer. Mede-bestuurslid Edward Hofman vult aan: ''Wij zijn dankbaar dat wij elk jaar weer zoveel sponsoren om ons heen krijgen die de run steunen. Door hun bijdrage kunnen wij, middels een kwalitatief hoogwaardige run, een steentje bijdragen aan meer gerechtigheid voor de weeskinderen in nood''.

Vrijwilligers

Robin Bruins, die dit jaar toegetreden is tot het bestuur van Run for Joyce, heeft in zijn eerste jaar als organisator mogen ervaren hoeveel werk er verzet wordt voorafgaand aan het evenement. ''Het is bijzonder om te zien dat zoveel mensen vrijwillig hun tijd vrij maken om zich in te zetten om de hardlopers het naar hun zin te maken tijdens het evenement. Wij zij er klaar voor!''

Inschrijven

Inschrijven voor de hardloopwedstrijd Run for Joyce is nog steeds mogelijk. De kosten van deelname bij voorinschrijving van het hardloopevenement bedragen 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor deelnemende kinderen.

Sponsoren

Zoals elk jaar is het ook dit jaar mogelijk om naast het inschrijfgeld een extra steentje bij te dragen. Elke deelnemer kan zich laten sponsoren door familie, kennissen, collega's, buren etc. De eerste 100 deelnemers die een minimale extra gift van 5 euro doneren, ontvangen als dank een professioneel Run for Joyce hardloopshirt.
Inschrijven kan op de website www.runforjoyce.nl.
Naast de website is Run for Joyce ook te volgen via Facebook of Twitter.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden