Eerste team Amptmeijer Badminton '80 begint seizoen met winst

WEZEP - Het nieuwe competitieseizoen voor Amptmeijer Badminton '80 is begonnen. Zaterdag 14 september speelde het eerste team Amptmeijer 1 in Hasselt tegen Allotria. Het is altijd weer even afwachten hoe je er aan het begin voorstaat, zeker omdat er maar drie weken training aan vooraf is gegaan. Het team heeft het uitstekend gedaan door te winnen met 2-6. Het team bestaat dit jaar uit Rémon van de Werfhorst, Cornel van Dorp, Vera van Dijk en Joanne van den Heuvel. Ook dit jaar worden zij gesponsord door Amptmeijer Verzekeringen uit Wezep.
Er werd gestart met de herendubbel. Van de Werfhorst en Van Dorp speelden een mooie partij, maar hadden wel een derde set nodig om te winnen. De damesdubbel verliep soepeler, Van Dijk en Van den Heuvel wisten in twee sets hun punt te pakken. Tijdens de singels werden de punten eerlijk verdeeld. Van de Werfhorst en Van Dijk kwamen nog niet lekker in hun spel en lieten de punten aan de tegenstanders uit Hasselt. Van Dorp en Van den Heuvel speelden een goede partij en sleepten hun punten binnen.
Daarna werden er nog twee mixdubbels gespeeld. Tijdens de beide partijen werden er mooie rally's gespeeld. Uiteindelijk gingen de laatste twee punten ook naar Wezep in twee sets.
Het tweede team TTL Wezep speelde thuis tegen Harderwijk en moest genoegen nemen met een 2-6 verlies. Het derde team Amptmeijer 2 nam het thuis op tegen BC Dronten en wist met maar liefst 8-0 te winnen. Het vierde team Bakker Bestratingen stond zaterdagochtend al vroeg in Barneveld en heeft een 8-0 verlies geboekt. Het herenteam Kamphuis maakte thuis kennis met BC IJsselstad en kwam ook niet verder dan een 0-8 verlies. Het meidenteam speelde dinsdagavond al uit in Zeewolde tegen Zeewally en heeft er een stand van 4-2 van gemaakt.
Volgende week, zaterdag 21 september, spelen het eerste en het vierde team thuis. De wedstrijden worden vanaf 13.00 uur gespeeld in De Kamphal. De wedstrijden zijn gratis te bezoeken voor publiek.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden