Bekeravontuur over voor VSCO'61

Bekeravontuur over voor VSCO'61

OOSTERWOLDE - In de thuiswedstrijd tegen FC Horst leed VSCO'61 zaterdag een 1-3 nederlaag. Daarmee houdt het bekeravontuur voor VSCO'61 op. Ondanks de nederlaag zijn er zeker aanknopingspunten voor trainer Bülent Akar als volgende week de competitie begint.

Zoals het begin van de wedstrijd. Binnen vier minuten keken De Kanaries al tegen een achterstand aan.  Onvoldoende scherpte zorgde ervoor dat Peter van der Horst simpel de 0-1 kon binnen schuiven. VSCO'61 herstelde zich en kwam halverwege de eerste helft terug. Luca Veldhoen werd aangetikt binnen de zestien en Rick Pul schoot de strafschop 1-1 binnen.

Nog voor rust kwam FC Horst opnieuw op voorsprong. Vriend en vijand beweren dat het buitenspel was, maar Amer Torkmani mocht scoren omdat de assistent scheidsrechter van VSCO'61 oordeelde dat het geen buitenspel was en dat was uiteraard doorslaggevend. Op slag van rust was Luca Veldhoen dichtbij de gelijkmaker, maar na een mooie soloactie schoot hij de bal voorlangs.

De tweede helft zocht VSCO'61 naar de gelijkmaker. Het was er dichtbij na een voorzet van Bart Schoonhoven die door Dominique van de Grift rakelings over werd gekopt. Na 65 minuten werd in feite de wedstrijd beslist. Elroy Martens scoorde de 1-3 waaraan een duw in de rug van Rick Pul niet werd bestraft. Invaller Aron Sleurink was is de slotfase dichtbij een treffer namens VSCO'61, maar de bal hobbelde net langs de verkeerde kant van de paal.
Zaterdag start de competitie en wacht VSCO'61 de uitwedstrijd naar de onbekende tegenstander PH in Almelo. De wedstrijd begint om 15.00 uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden