Groot Nederlands Johannes de Heer koor.
Groot Nederlands Johannes de Heer koor. (Foto: Helene van Domburg)

Nog plek voor 50 zangers bij Groot Nederlands Johannes de Heer koor

DOORNSPIJK - Het Groot Nederlands Johannes de Heer Koor o.l.v. Wilbert Magré gaat in 2020 opnieuw van start. De vijfde editie. Het koor vervolgt hun ‘reis’ op de vertrouwde wijze: met repetities op acht locaties (waaronder Doornspijk) en concerten door heel Nederland. Het thema is: 'Liederen voor onderweg'.
Magré: ''Steeds weer horen we van koorleden dat de liederen van Johannes de Heer vertroosten en bemoedigen. Dat ze passen bij de kalme of juist woelige momenten van de levensreis. Vandaar dit thema. De warme onderlinge band en het betrokken meeleven met elkaar maakt het koorproject dan ook uniek. Het is één van de redenen dat de organisatie ieder jaar een ledenstop bij 700 koorleden moet toepassen. Inmiddels zijn er al weer 650 aanmeldingen, en is er dus nog plek voor slechts 50 zangers.''
Er zijn drie repetities gepland in de Gereformeerde Kerk te Doornspijk op zaterdagmorgen. Er staan concerten staan op de agenda in de Bovenkerk te Kampen, het Dolfinarium in Harderwijk en de Sint Jan te Gouda.
Aanmelden en meer informatie kan via: www.johannesdeheerkoor.nl.

Meer berichten