Informatieavond over scheiding

ELBURG - Hoe beleven jongeren een scheiding? Welke impact heeft het op hun leven en waar hebben zij voor, tijdens en na een scheiding behoefte aan? Ben je gescheiden of zit je (nog) in een scheiding en wil je antwoord krijgen op deze of andere vragen? Dat kan tijdens deze interactieve avond met jongeren van Villa Pinedo. De informatieavond is voor gescheiden ouders van kinderen en jongeren in alle leeftijden. De avond is georganiseerd door het Centrum voor Jeugd en Gezin in samenwerking met Villa Pinedo.
Villa Pinedo is een plek voor kinderen en jongeren van gescheiden ouders. Iemand van Villa Pinedo gaat kort iets vertellen over wat zij te bieden hebben voor kinderen van gescheiden ouders en ouders zelf. Verder staat de avond grotendeels in het teken van de verhalen van de jongeren over de scheiding van hun ouders. Die verhalen geven inzicht in wat een scheiding voor kinderen en jongeren kan betekenen. Er is gedurende de avond uitgebreid de tijd om via briefjes (anoniem) vragen te stellen aan de jongeren.
De avond vindt plaats op maandag 16 september van 19:30 tot 21:00 uur in 't Huiken aan de Lange wijden 33a. Inloop vanaf 19.10 uur. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@cjgoldebroek.nl of door te bellen naar 038-7999008. Vermeld naam, aantal deelnemers en telefoonnummer. De deelname is gratis.
Het Centrum voor Jeugd en Gezin is een plek waar je met vragen over opvoeden en opgroeien terecht kunt. Vanaf je kinderwens tot dat je kind volwassen is.

Meer berichten