De ondertekening van het contract met het comité Botterdagen en Open Monumentendag. (Foto: Colin Pelleboer, Bureau Hanze)
De ondertekening van het contract met het comité Botterdagen en Open Monumentendag. (Foto: Colin Pelleboer, Bureau Hanze)

Rabobank N-Veluwe steunt Botterdagen

ELBURG - Rabobank Noord-Veluwe heeft de samenwerking met het Comité Botterdagen & Open Monumentendag met drie jaar verlengd. De voorzitter van het organiserende comité, Joop Zwart: "Zonder sponsoring kan dit evenement niet bestaan.''
Het comité is verantwoordelijk voor de Botterdagen en Open Monumentendag in Elburg. Die staan elkjaar voor het tweede weekend van september op de lokale agenda. De organisatie bestaat uit afgevaardigden van diverse lokale partijen, zoals de Gemeente Elburg, Winkel Vesting Elburg, de Botterstichting, Oudheidkundige vereniging Arent thoe Boecop en het Museaal Platform Elburg. ''Een mooie samenwerking die elkaar versterkt en waarmee we Elburg op de kaart zetten'', aldus Zwart.
De sponsoring past bij de Rabobank Noord Veluwe vanuit maatschappelijke betrokkenheid. Karla Dallau van de Rabobank Noord Veluwe: "Wij vinden als bank cultuur heel belangrijk en willen daarom graag een verbindende factor zijn. Met dit evenement brengt het comité jong en oud in contact met het cultureel erfgoed van Elburg. Een prachtig initiatief dat wij van harte ondersteunen.''

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden