Sander Stange namens VSCO'61 in actie tegen KHC. (Foto: Dik Leusink)
Sander Stange namens VSCO'61 in actie tegen KHC. (Foto: Dik Leusink) (Foto: Dik Leusink)

KHC maatje te groot voor VSCO'61

OOSTERWOLDE - In de tweede ronde van het eigen Berend Elzerman Toernooi (B.E.T.) trof organisator VSCO’61 eersteklasser KHC uit Kampen. Het werd een eenzijdige wedstrijd, die door KHC met 5-0 werd gewonnen.
VSCO’61 wist zich in de wedstrijd niet onder de constante druk van KHC uit te spelen. Het leek dan ook een kwestie van tijd voordat het eerste doelpunt zou vallen. Uiteindelijk wist na ruim een half uur spelen Karim Gabara namens KHC het net te vinden. Nog voor de rust maakte Ozhan Kardag er 2-0 van. Na rust eenzelfde spelbeeld. Door doelpunten van Ibrahim Tuncer, Mitchel Hooisma en Barak Alp wist KHC de voorsprong uit te bouwen naar 5-0.
In de penaltyreeks na afloop van de reguliere speeltijd wist VSCO’61 alle drie penalty’s te scoren en zo toch nog drie punten toe te voegen aan de zes die zaterdag al binnen gehaald waren. KHC trof twee keer doel en voegde gisteravond zo vijf punten toe bij de twee van zaterdag.
VSCO’61 heeft nu dus negen punten in de tussenstand van het Berend Elzerman Toernooi en KHC zeven. Er is zaterdag op de laatste speeldag van het toernooi dus nog van alles mogelijk.
Vanavond spelen SVI en DOS Kampen om 19.15 uur hun tweede wedstrijd in het B.E.T. op sportpark De Heughte in Oosterwolde.

Meer berichten