Deel van het beeldje voor de winnaar van de Talter Cultuurprijs.(Bron: Willem Bultman / Kunstgroep de Talter Cultuurprijs)
Deel van het beeldje voor de winnaar van de Talter Cultuurprijs.(Bron: Willem Bultman / Kunstgroep de Talter Cultuurprijs)

Deelname aan Talter Cultuurprijs geopend

OLDEBROEK - Ook dit jaar houdt de Kunstgroep de Talter Cultuurprijs. De kunstgroep heeft deze prijs in het leven geroepen met als doel de amateurkunst te bevorderen. Zoals iemand op een 'talter', best een zetje kan gebruiken om op gang te komen. Zo kan een beginnend tekenaar of schilder een stimulans krijgen door deelname aan een teken -/schildercompetitie.
Meedoen kan door het inschrijfformulier te downloaden via www.kunstgroeptetalter.nl en uiterlijk 31 augustus in te leveren. De deelname bedraagt 6 euro. Er kunnen maximaal 50 kunstenaars mee doen. De schilderijen worden van 2 september tot 4 november ten toon gesteld in het Kulturhus de Talte. De opening en de prijsuitreiking vindtl op zaterdagmorgen 21 september plaats. De winnaar ontvangt een bronzen beeldje, aangeboden en gemaakt door Willem Bultman uit Oldebroek. Ook de tweede en derde prijs worden beloond. Deze prijzen en de aanmoedigingsprijs worden aangeboden door Zwemmer Art Supply uit Elburg. Alle deelnemers ontvangen een persoonlijk juryrapport over hun schilderij. Meer informatie:

kunstgroeptetalter.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden