Start interkerkelijke Bijbelcursus

OLDEBROEK - Op zaterdag 7 september begint in Oldebroek het nieuwe cursusjaar van de Evangelische Toerusting School (ETS). De ETS is een interkerkelijke vierjarige Bijbelcursus, die in heel Nederland op ruim 50 plaatsen wordt aangeboden.
De ETS wil mensen helpen de Bijbel beter te leren kennen, begrijpen en toepassen. Om dit te bereiken staat het leren lezen van de Bijbel centraal. In de lessen wordt aandacht besteed aan de achtergronden, de thema’s, de moeilijke passages en de boodschap van elk Bijbelboek. De inhoud van de cursus is verdeeld over vier cursusjaren waarin alle Bijbelboeken aan bod komen. Meestal wordt per les één Bijbelboek behandeld. De cursus wordt gegeven op de eerste zaterdag van de maand van 09.30 tot 15.00 uur. De cursuslocatie is het gebouw van Luctor et Emergo aan de Mheneweg Noord 1.
Geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd in september gratis en vrijblijvend de lessen 'Oude en Nieuwe Testament' bij te wonen. Vooraf aanmelden is niet nodig.
Meer informatie over cursus, de leslocatie en data van de lessen zijn te vinden op de website van de Evangelische Toerusting School: www.ets-cursus.nl. Hier kan men zich ook aanmelden voor de cursus.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden