Roy Ymker voor Braderie Suyd aan de Beekstraat 39. (eigen foto)
Roy Ymker voor Braderie Suyd aan de Beekstraat 39. (eigen foto)

Oud-Elburger Roy Ymker opent eigen Brasserie Suyd

Oud-Elburger Roy Ymker heeft donderdag 1 augustus de deuren van zijn Brasserie Suyd voor het eerst geopend voor publiek. Het restaurant met terras zijn gevestigd in het pand aan de Beekstraat 39.

ELBURG - De afgelopen jaren heeft Ymker in verschillende horecabedrijven gewerkt om zo veel mogelijk ervaring op te doen voor het ondernemerschap. "Al die ervaring neem ik nu mee in de start van mijn bedrijf. Zo wil ik bijvoorbeeld de focus leggen op kwaliteit en het gebruik van veel verse ingrediënten. Ik vind het daarnaast belangrijk dat mijn gasten zich thuis voelen in de brasserie of op het terras en daarom is de sfeer ongedwongen en gezellig."
Voor de inrichting heeft Brasserie Suyd de lokale samenwerking opgezocht met DKW Woonvision uit Oldebroek en het resultaat is een sfeervolle, warme inrichting. Gasten kunnen voor lunch, diner en borrel terecht in het restaurant of op het terras aan de beek. "Ik heb bewust voor de naam brasserie gekozen", vertelt Ymker. "Een brasserie is van oudsher een plek waar je terecht kunt voor lekker eten en een goed glas drinken, juist die combinatie bied ik ook graag aan".
Brasserie Suyd is geopend van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 11.00 uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden