Tiende editie Rabobank Veluwecup

DOORNSPIJK - Op sportpark De Haere wordt zaterdag 17 augustus de tiende editie van de Rabobank Veluwecup gehouden.
Waar SV 't Harde afgelopen seizoen op het nippertje de promotie naar de derde klasse misliep, en de Elburger Sportclub een degradatie vanuit de tweede klasse niet kon voorkomen, maken de deelnemende verenigingen zich weer op voor een nieuw seizoen. OWIOSs heeft zich weten te handhaven in de tweede klasse en DSV'61 zal in de derde klasse gastvereniging vv Oene tegenkomen, waar ook de Elburger Sportclub is ingedeeld. VV Oene heeft afgelopen seizoen een zesde plaats behaald in de derde klasse. SV Epe is vierde geworden in de derde klasse zondag en heeft via de nacompetitie geen promotie kunnen afdwingen.

Dit jaar worden de speeldagen weer verdeeld over twee zaterdagen met een midweekse speeldag tussen de zaterdagen in. Het programma is als volgt:

Zaterdag 17 augustus:
13.30 uur: SV Epe – OWIOS.
13.30 uur: VV Oene – SV 't Harde.
16.00 uur: DSV'61 – ESC.

Dinsdag 20 augustus:
19.30 uur: OWIOS – SV 't Harde.
19.30 uur: ESC – VV Oene.

Woensdag 21 augustus:
19.30 uur: DSV'61 – SV Epe.

Zaterdag 24 augustus:
12.30 uur: SV Epe – VV Oene.
14.30 uur: DSV'61 – OWIOS.
16.30 uur: SV 't Harde – ESC.

Zoals elke editie is er ook nu een goed doel gekozen om te ondersteunen en de keuze is gevallen op de Veluwse Wensambulance. Mede door de entreegelden en de opbrengst uit de verlotingen kan er elk jaar een goed doel steunen. De Veluwse Wensambulance is op de laatste speeldag ook zichtbaar aanwezig zijn op het sportpark.
In het kader van de jubileumeditie krijgt elke bezoeker een leuke attentie mee naar huis. Daarnaast krijg de winnaar van de Rabobank Veluwecup een speciaal gemaakte bokaal.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden