De paarse pracht. (Foto: Geldersch Landschap & Kasteelen)
De paarse pracht. (Foto: Geldersch Landschap & Kasteelen)

Wandelen met boswachter over bloeiende heide

REGIO - Meewandelen met de boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen en genieten van de paarse pracht op de Tongerense Heide en het Wisselse Veen? Dat kan tijdens een heidewandeling op donderdag 15 augustus.
De wandelaars verkennen het afwisselende gebied en genieten van de betoverende paarse gloed. Ze ontdekken bijzondere planten en misschien een enkele ree. Een paar stevige wandelschoenen is gewenst.
Start om 14.00 uur op de parkeerplaats van Geldersch Landschap aan de Boerweg, circa 100 m voorbij Kampeerboerderij Berghoeve, Veenweg 9 in Epe. Duur: circa 3 uur. Deelname kost: 5 euro, kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis. Betaling: contant op locatie (geen pin aanwezig). Reserveren niet nodig. Informatie: www.glk.nl/activiteiten.
Geldersch Landschap & Kasteelen beheert natuurterreinen, kastelen en landgoederen. Een woordvoerder: ''Wij willen de rijkdom van Gelderland behouden en beschermen zodat iedereen er nu en in de toekomst van kan genieten. De brede steun van donateurs, vrijwilligers, bedrijven, fondsen, overheid en de Nationale Postcode Loterij maakt het mogelijk dat wij ons werk kunnen doen.''

Meer berichten