(Foto: André ter Velde / ATVFOTO)
(Foto: André ter Velde / ATVFOTO) (Foto: Andre ter Velde / ATVFOTO)

Geslaagde Boerenmarkt in Doornspijk

DOORNSPIJK - De 39ste editie van de Boerenmarkt in Doornspijk op dinsdag 6 augustus prima verlopen. Mede dankzij het prachtige weer. De organisatie Oranjevereniging Moed & Vertrouwen kijkt daarom met een voldaan gevoel terug op deze mooie dag.
Het was in de middag erg druk op de markt, het parkeerweiland stond overvol met auto’s en fietsen. En veel toeristen wisten het Veluwse dorpje te vinden. De kleedjesmarkt die gehouden werd bij het monument, was super groot dit jaar. De kinderen waren dolenthousiast en er werden goede zaken gedaan. Er waren diverse oude ambachten te zien, er werden Twentse kniepertjes gebakken ook de stoelenmatter was er en Heemkundige Vereniging Nuwenspete liet zien hoe er vroeger gewassen werd.
Na afloop vermaakte Duo Remix het publiek bij Dorpshuis de Deel. De opbrengst van de melkbus uit het parkeerweiland bestemd voor de Voedselbank Elburg Oldebroek, zal op een later moment bekend worden gemaakt.
Een grote teleurstelling op deze dag was dat er vier elektrische fietsen gesloten zijn vanaf de Kerkdijk en vanaf de parkeerplaats bij de hervormde kerk.

Meer berichten