Rose Spearman en Marieke Booy. (eigen foto)
Rose Spearman en Marieke Booy. (eigen foto)

Spearman en Booy spelen 'Als de liefde niet bestond'

ELBURG - Het Klankenklooster presenteert zaterdag 24 augustus de theatervoorstelling 'Als De Liefde Niet Bestond'. Eens per maand wordt het voormalige Agnietenklooster omgetoverd tot een podium voor uitvoerende kunst. Op 24 augustus komen drie artiesten speciaal voor het Klankenklooster naar Elburg. Marieke Booy en Rose Spearman geven er een exclusieve vooruitblik op hun nieuwe theatervoorstelling 'Als De Liefde Niet Bestond'.
'Als De Liefde Niet Bestond' is een voorstelling die in het najaar van 2020 in theaters door het hele land wordt gebracht. De liefde die verbindt, verblindt, je opslokt, gelukkig maakt en dan weer uitspuugt. De zin en soms ook de waanzin van dat ene woord 'liefde' waar we allemaal naar op zoek zijn, mee worstelen, of enorm door geïnspireerd worden. De liefde voor jezelf en voor je naasten, maar ook de liefde voor onze wereld.
Marieke en Rose vertellen op soms humoristische, luchtige en soms serieuze toon over componisten van de mooiste klassiekers en hun liefdesleven en anekdotes uit het eigen leven gegrepen. Met Nederlandstalige stukken van onder andere Toon Hermans, Liesbeth List, Jenny Arean. Maar ook bekende Frans- en Engelstalige liedjes, vertaald naar
het Nederlands. Liedjes, allemaal over de liefde. Tevens kunt u instrumentale stukken verwachten die vertolkt worden op viool en piano.
'Als De Liefde Niet Bestond' bestaat uit: Marieke Booy (viool), Rose Spearman (zang), Willem Hoving (piano) en eindregie van Bas Grömmel.
Iedereen die, in de intieme sfeer van de refter van het klooster, van deze voorstelling wil genieten is van harte welkom. Na de voorstelling is er gelegenheid om in het museumcafé nader kennis te maken met Marieke, Rose en Willem.
De voorstelling begint om 20.15 uur, vanaf 19.30 uur bent u welkom in het museumcafé, ingang aan de Zuiderwalstraat. De toegangskaarten kosten 15 euro. Kaarten kan en reserveren via tel. 0525-681341, vooraf kopen bij Museum Elburg (Jufferenstraat 8) of via Ticketlink. Het aantal plaatsen is beperkt, dus reserveren of vooraf kopen wordt aangeraden.

Meer berichten