Logo
Logo (Foto: VSCO'61)

VSCO'61 bouwt verder in nieuwe presentatiegids

OOSTERWOLDE - Voetbalvereniging VSCO'61 presenteert vrijdag 9 augustus de nieuwe presentatiegids voor het seizoen 2019-2020. Deze 21e editie heeft als thema 'Bouwen' met een knipoog naar het inmiddels 15-jarige hoofdsponsorschap van Prins Bouw. Aan deze kapstok zijn diverse artikelen opgehangen.
Een woordvoerder: ''Zo is er aandacht voor het bouwen aan de vereniging in diverse aspecten, zoals de jeugd en het vrouwenvoetbal. Jeugdtrainer Wilfred Westerhuis licht toe hoe hij de jongste jeugd de techniek van het voetbal bijbrengt. Op het onderwerp vrouwenvoetbal wordt in het jaarlijks terugkerende historische item niet alleen teruggeblikt en in perspectief geplaatst, maar komen we ook met een primeur voor VSCO’61.''
Hoofdtrainer Bülent Akar bouwt verder aan de verjonging van de selectie en blikt vooruit op het nieuwe seizoen. De selectie wordt uiteraard voorgesteld aan de hand van de elftalfoto en de individuele foto’s. Ook is er weer een overzichtskaart van de tweede klasse H, waarin VSCO’61 in het nieuwe seizoen uitkomt met nieuwe tegenstanders, maar ook oude bekenden.
Er is aandacht voor opbouwen, maar ook afbouwen met een bij vlagen hilarisch artikel over de lagere senioren elftallen, waar uiteindelijk iedereen zijn voetbalcarrière afsluit, oftewel de ‘kelderklasse’. Ook is er een sfeervol artikel over ‘rietbouwer’ Rick van de Wetering uit Noordeinde.
Dit is slechts een greep uit de vele artikelen. Wie niet kan wachten totdat de nieuwe presentatiegids op de deurmat valt, is vrijdag 9 augustus om 15.30 uur welkom in het clubgebouw op sportpark De Heughte. Financieel Adviseur Peter Krist neemt namens de Rabobank Noord Veluwe, partner van de voetbaljeugd, het eerste exemplaar van de nieuws presentatiegids in ontvangst.

Programma:

15.30 uur: Inloop met koffie en petitfours.
15.45 uur: Welkom en toelichting op programma door Jan Borgers.
15.55 uur: Introductie presentatiegids 2019-2020 door voorzitter PGC Colin Pelleboer.
16.10 uur: Uitreiking door Colin Pelleboer aan Peter Krist van de Rabobank Noord Veluwe.
16.20 uur: Toelichting door Peter Krist op o.a. jeugdsponsoring door de Rabobank.
16.40 uur: Woord van dank door voorzitter Ben Schreurs.
16.50 uur: Fotosessie overhandiging op hoofdveld (Peter Krist en Colin Pelleboer).
16.50 uur: Afsluiting met hapje en een drankje voor bezoekers.
17.30 uur : Einde.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden