Het verzorgend team van Hart van Thornspic (Thuiszorg Doornspijk). (Foto: Henri van der Beek)
Het verzorgend team van Hart van Thornspic (Thuiszorg Doornspijk). (Foto: Henri van der Beek) (Foto: Henri van der Beek)

Hart van Thornspic met actiekraam op Boerenmarkt

DOORNSPIJK - WZU Veluwe (thuiszorg en dagbesteding) houden in samenwerking met Vrienden van Hart van Thornspic een feestweek van 16 tot en met 21 september. Het wijkontmoetingscentrum Hart van Thornspic bestaat namelijk 12,5 jaar.
Jenneke Veldman: ''Bij dit jubileum hoort natuurlijk een cadeau. Daarom sparen wij voor een multifunctionele activiteitentafel waarmee jong en oud veel plezier kan beleven. Deze tafel willen we graag in de feestweek aanbieden. Om dit te kunnen realiseren hebben wij hulp nodig. Daarom verkopen wij op 6 augustus tijdens de Boerenmarkt in Doornspijk roombroodjes. Daarnaast zijn op de kraam zijn nog meer leuke acties voor groot en klein.''
De medewerkers van Thuiszorg Doornspijk en de Dagbesteding, die werkzaam zijn vanuit het Hart van Thornspic, willen bij de kraam op de Boerenmarkt ook graag vertellen over de mogelijkheden die de organisatie te bieden heeft in het Hart van Thornspic, Doornspijk en omgeving. Op die dag is ons Skills Lab (oefenlokaal) opengesteld. Men kan daar een kijkje nemen en oefenen met een aantal hulpmiddelen.

Meer berichten