Een sfeerbeeld van vorig jaar. (Foto: organisatie)
Een sfeerbeeld van vorig jaar. (Foto: organisatie) (Foto: )

Vierde editie van Bigpop Festival met The Hotshots

In Oosterwolde barst op zaterdag 13 juli het Bigpop Festival los aan de Kleine Woldweg. Tijdens deze vierde editie is er voor jong en oud weer veel te beleven op en rond de twee podia. Aanvang 19.00 uur; einde 01.30 uur.

OOSTERWOLDE - In de 'hoofdtent' maakt de band Bökkers er een dampend feest met vele hits. Aansluitend vertonen de vrouwen van Steam hun kunsten. Zij spelen dampende meezingers, guilty pleasures, rockclassics maar ook happy hardcore. Op het buitenpodium maken onder andere de mannen van The Royal Spuds er één groot feest van. Daarnaast trakteren The Hotshots uit Oldebroek op covers van o.a. Herman Brood en Jimi Hendrix. Ook kunnen bezoekers genieten van de Silent Disco onder leiding van DJ-Browbeat. Op het buitenterrein is van alles te beleven, waaronder workshops.
Voor de kinderen is er ook veel te doen en ze mogen (t/m 12 jaar) gratis naar binnen. Zij kunnen zich vermaken met clown Ziezo, een springkussen of een graffiti workshop.
Kaarten kosten 15 euro (excl. 1 euro servicekosten) in de voorverkoop en 20 euro aan de deur. Ze zijn verkrijgbaar via: www.bigpopfestival.nl/tickets en bij de Meule in Oosterwolde, Bouwcenter in Elburg en Kokki's Café in 't Harde.

Meer berichten