'De Kunst van 't Harde' zoekt deelnemers

't HARDE - Op 5 oktober wordt voor de vierde keer 'De Kunst van ’t Harde' gehouden.
De werkgroep van De Kunst van ’t Harde is op zoek naar mensen, jong en oud, die het leuk vinden om op een 'kunstzinnige' manier deel te nemen aan deze dag. Dat kunnen kunstenaars zijn die zich willen presenteren, maar ook mensen die in de werkgroep willen meedenken en willen meehelpen met de organisatie.
Ben je geïnteresseerd, meld jezelf aan via kunstvantharde@gmail.com, ook als je alleen meer informatie wilt. Er wordt dan zo gauw mogelijk contact opgenomen. Deelnemers die vorig jaar hebben meegedaan, ontvangen een mail met een uitnodiging voor aanmelding.
De plannen tot nu toe: er wordt een expositie op Landgoed Zwaluwenburg gehouden met schilderijen, sculpturen, textiele werkvormen, etc. Op andere locaties in het dorp is er deze dag aandacht voor kunstuitingen zoals muziek, dans, poëzie, fotografie en worden er diverse workshops o.a. schilderen en klavierschrift gegeven. Alle zintuigen worden geprikkeld, zo belooft de organisatie. Iedereen kan komen kijken, luisteren, proeven en meedoen.
Gedurende twee weken voorafgaand aan 5 oktober zijn er weer kunstwerken in de etalages van deelnemende ondernemers zijn te bekijken. Hieraan wordt een prijsvraag gekoppeld.
Vroegtijdig ontvangen de inwoners van ’t Harde een flyer waarop de deelnemende locaties in een route staan vermeld.
Op de Facebookpagina wordt men tijdig geïnformeerd via updates van de gebeurtenissen.
Voor aanmelden en informatie opvragen: kunstvantharde@gmail.com.
Voor actuele informatie en programma: www.facebook.com/dekunstvantharde

Meer berichten