Volluk, èèn van de twee bands die zaterdag  optreden in de Kloostertuin. (eigen foto)
Volluk, èèn van de twee bands die zaterdag optreden in de Kloostertuin. (eigen foto)

Ierse middag met muziek en hapjes in Kloostertuin

Het 'Klankenklooster' begint op zaterdag 6 juli met een Iers muziekspektakel in de Kloostertuin van Museum Elburg. Optredens zijn er van onder meer The Old Dutch Boys en Volluk.

ELBURG - Eens in de maand wordt op een zaterdag het voormalige Agnietenklooster omgetoverd tot een podium voor uitvoerende kunst. In een van de fraaie ruimtes treden artiesten op zoals Spearman & Booy, The Rusty Plow Pickers en vele anderen.
Op 6 juli wordt geopend met Ierse muziek in de Kloostertuin van The Old Dutch Boys uit Elburg en Volluk uit Putten. De twee muziekgroepen brengen met bekende Ierse liederen, traditionele Ierse jigs, reels en polka's de echte pubsfeer tot leven. Tijdens en tussen de optredens kan men kennismaken met typische Ierse zoete en hartige hapjes, Ierse dranken en voor de liefhebbers geeft Bert Vos van Vosvinos uitleg over de Ierse whiskey's.
Iedereen die van deze Ierse middag in de Kloostertuin wil genieten is welkom.

Toegangskaarten

De Ierse middag duurt van 15.00 tot 19.30 uur. De toegang is 5 euro. Kaarten zijn vooraf te koop bij Museum Elburg (Jufferenstraat 8) en Vosvinos (Beekstraat 4) of op zaterdag 6 juli bij de ingang van de Kloostertuin.

Meer berichten