Kokki's viert de Zomer editie 3

't HARDE - In de eerste week van juli wordt op 't Harde 'Kokki's viert de Zomer' editie 3 gehouden. Van dinsdag 2 juli tot en met vrijdag 5 juli worden elke avond voorrondes van het beachvoetvolley- en beachvolleytoernooi gehouden. Zaterdag 6 juli vanaf einde ochtend staan de finale's op de programma.
Op zaterdagochtend staat er namens supportersvereniging 'Groen Wit' van S.V. 't Harde een markt gepland. Om nog deze markt te kunnen staan kunnen belangstellenden een e-mail sturen naar supportersvereniging@svtharde.nl. Kosten voor op deze markt te staan bedraagt 32,50 euro (lengte kraam 4 meter). Voor meer informatie: www.kokkiscafe.nl.
Op zaterdagmiddag staat er ook een kindermiddag gepland. Voor de kinderen zijn er bonnenboekjes te koop: 7 euro voor vijf bonnen. Het bonnenboekje bestaat uit: frikandel, ranja, ijsje van Supervlaai 't Harde, schminken en toegang tot de loopfietsparcours van ATB Vereniging Oldebroek. Verder staat er een springkussen voor vrijblijvend gebruik op eigen risico. Op het veld staat er ook een terras tot 17.30 uur.
Op de zaterdag wordt vanaf 18.30 uur de week afgesloten met 'Kokki’s viert de Zomer', een Nederlandstalig spektakel dat voor de derde keer georganiseerd wordt. 10 artiesten betreden de bühne. Antoon Wolters opent, gevolgd door Kokki's Talentenjachtwinnaar Maikel Scheffer. Verder zijn Maria Goosen, Het IJssel Duo, Jannes, Nick Nicolai en Marlane te horen. Trost is de organisatie dat Ancora en een vriend van het café, Wimmie Bouma, voor de derde maal te horen zijn op 'Kokki's viert de Zomer'.

De kosten zijn tot 6 juli voor kinderen tot 15 jaar gratis (wel kaartje afhalen). Vanaf 15 jaar en ouder kost een kaartje 6 euro. Aan de deur kosten de kaartjes voor kinderen tot 15 jaar 4 euro en vanaf 15 jaar en ouder zijn ze dan 10 euro. Koop een kaartje via www.kokkiscafe.nl of aan de bar (beperkte aantallen).

Meer berichten