Lynn met haar vloerscore. (Foto: SSS Elburg)
Lynn met haar vloerscore. (Foto: SSS Elburg) (Foto: SSS Elburg)

Lynn Schipper wint goud in Ahoy

ELBURG - Dit weekend van 23 en 24 juni was het sportpaleis Ahoy het podium voor de Ahoycup. De beste turnsters van verschillende NK's mochten tijdens het weekend van het NK-eredivisie nogmaals strijden voor eremetaal. Ook Lynn Schipper van SSS Elburg mocht hier laten zien wat ze waard is.
Na de indrukwekkende podiumtraining van donderdag stond de officiële wedstrijd op het programma. Lynn opende haar wedstrijd met een prima brugoefening. . Helaas niet de gehoopte stalder in haar oefening en iets minder moeilijksheidswaarde maar een zeer nette E- score zorgde voor een prima start.
Op balk maakte Lynn het even spannend. Ze kon haar zenuwen niet in bedwang houden en leverde 0,8 aan D-score in. Maar opnieuw wel blijven staan met salto achterover. Een nette vloeroefening leverde een mooie score van 12.7 op. Met een super sprong wist Lynn zich naar een voorlopige eerste plaats te springen. Na lang wachten bleek niemand haar score te kunnen verbeteren en met een score van 47,351 mocht zij het goud in ontvangst nemen.

Meer berichten